EPN ESBJERG

Erhvervs Politisk Netværk (EPN) Esbjerg samler erhvervspolitisk interesserede fra Esbjerg og omegn til debat, oplysning og godt fællesskab.

On netværket

Erhvervs Politisk Netværk (EPN) Esbjerg samler erhvervspolitisk interesserede fra Esbjerg og omegn til debat, oplysning og godt fællesskab. Med et borgerligt udgangspunkt sætter vi fokus på vækst, værdier og kultur både lokalt, regionalt, nationalt og i EU.

Her mødes politikere, erhvervsliv og meningsdannere for at gøre hinanden klogere og skarpere på samfundets muligheder og udfordringer. Gennem dialog og debat skaber vi bedre vilkår for dynamisk udvikling på alle planer. EPN Esbjerg er med andre ord netværket for dig, der er optaget af politik og politikkens betydning for virkelyst, samskabelse og engagement

Vi er en del af EPN Danmark og andre borgerlige erhvervspolitiske netværk i Danmark. Sammen arrangerer ve ekskursioner til f.eks. Christiansborg og Bruxelles med mulighed for at møde interessante mennesker med fokus på erhvervspolitik.

EPN Esbjerg er en selvstændig forening med tilknytning til Det Konservative Folkeparti i Esbjerg. Overskuddet fra foreningens virke tilfalder vælgerforeningen. Alle medlemmer med borgerlige interesser uanset politisk tilhørsforhold er velkomne.

 • Afspejler mangfoldigheden i det erhvervspolitiske område

 • Fortolker begrebet bredt

 • Afholder fire årlige møder

 • Mulighed for at mødes på tværs
 • Arrangerer ekskursioner til Christiansborg og Bruxelles

BESTYRELSE

Lars Thulin
Lars ThulinIndehaver, Centex ApS
Jens Laigaard
Jens LaigaardIndehaver, JLH Esbjerg ApS
Margrethe Dorthea Skovgaard
Margrethe Dorthea SkovgaardMejerist og Arbejdsmiljørepræsentant, Arla Foods
Lars Schack Jessen
Lars Schack JessenIndehaver, Nybolig Ribe
Rasmus Dahlberg
Rasmus DahlbergIndehaver, Rasmus Dahlberg ApS
May-Britt Andrea Andersen
May-Britt Andrea AndersenIndehaver, JBK Udlejning ApS
Danni Petræus
Danni PetræusFormand, Det Konservative Folkeparti - Esbjerg
MEDLEMSLISTE

Hvorfor EPN?

EPN Esbjerg sætter fokus på en bred vifte af emner, som tilsammen afspejler mangfoldigheden i en bred tilgang til det erhvervspolitiske område. Vi forstår og fortolker nemlig begrebet erhvervspolitik bredt. Fundamentet for et stærkt erhvervsliv er bl.a. gode rammevilkår, en sund og arbejdsduelig befolkning, et passende uddannelsesniveau og fair konkurrence fra udlandet. Samtidig er f.eks. velfærd, kultur og sundhed tæt forbundet med erhvervspolitik, for når virksomhederne trives og tjener penge, er det lettere at gøre livet godt for alle medborgere.

Kernen i EPN er fire årlige møder, som afholdes i Esbjerg. Hvert møde har et overordnet tema med mindst én politisk oplægsholder – f.eks. et folketingsmedlem, en kommunalpolitiker eller et medlem af EU-parlamentet. Derudover får EPN besøg af debattører, kulturpersonligheder, eksperter og andre meningsdannere med holdninger, relevant viden og formidlingsevne. Alle møder sluttes af med et godt måltid mad, et glas vin og mulighed for at mødes på tværs. Desuden afholdes en årlig sommerfest.

 • Afspejler mangfoldigheden i det erhvervspolitiske område
 • Fortolker begrebet bredt
 • Afholder fire årlige møder
 • Mulighed for at mødes på tværs
 • Arrangerer ekskursioner til Christiansborg og Bruxelles

Bliv medlem

Vær med til at styrke erhvervsklima og konkurrence-evnen i Danmark som medlem.

BLIV MEDLEM

Program

No event found!

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker at blive medlem, så hører vi gerne fra dig.
Udfyld nedenstående formular, og vi vender tilbage til dig.

  Vi støttes af:

  Handelsbanken