EPN MIDT- OG SYDSJÆLLAND

I EPN Midt- og Sydsjælland tager vi emner op, der er af interesse for Sjællands erhvervsliv og dermed udviklingen i hele Regionen.

Hvorfor EPN?

On netværket

EPN er et personligt og erhvervsmæssigt udviklingsforum for erhvervsfolk, der ønsker at tilføre dynamik, initiativ og fremdrift til regionen.

Vores mission er at drøfte aktuelle emner for regionens plads i Danmark, samt bidrage med konstruktive input til byernes beslutningstagere.

Sammen får vi større indflydelse ved at være dialogpartner for lokale som nationale politikere i forhold til at fremme initiativer, der styrker erhvervsklima og konkurrence evne.

Vi er et åbent forum med tilknytning til ’Det konservative Folkeparti’. Vi inviterer borgerligt sindede kolleger til at blive en del af EPN-netværket. Vores fælleskab grunder sig på et fælles ønske om at styrke rammevilkår og erhvervsfremme indsatser, såvel lokalt som nationalt, til gavn for vores region.

Vi samarbejder gerne med andre netværk i området med tilsvarende formål, fordi vi tror, at et stærkere samarbejde giver større indflydelse.

 • Infrastruktur

 • Landbrug
 • Udvikling
 • Konkurrenceevne

 • Arbejdspladser

 • Erhvervsklima
 • Uddannelse
 • Kultur
 • Turisme

BESTYRELSE

Susanne Cornelius
Susanne CorneliusDirektør og ejer, Concept Cornelius
Malene Jauer
Malene JauerCEO, Partner - Harbinger Public Relations A/S
Martin Belli-Jørgensen
Martin Belli-JørgensenDirektør, Grillmesteren.dk
Lotte Holmquist
Lotte HolmquistDirektør og ejer, Dit Syn, Ringsted, Haslev og Faxe
Rune Kristensen
Rune KristensenChefkommunikatioinskonsulent, Danske Bank
Marc Hvenegaard
Marc HvenegaardIT Konsulent og projektleder, IT Operators ApS
MEDLEMSLISTE

Hvorfor EPN?

ErhvervsPolitisk Netværk (EPN) er etableret med ønsket om at samle borgerligt sindede erhvervsfolk i et lokalt forankret netværk med følgende formål:

 • At samles om erhvervspolitiske foredrag og diskussioner af såvel lands- som lokalpolitisk karakter.
 • At sætte og kommunikere en erhvervspolitisk dagsorden med udgangspunkt i det lokale og regionale erhvervslivs vilkår og behov.
 • At fremstå stærkere som gruppe ift. interessevaretagelse – lands- såvel som lokalpolitisk, herunder i forbindelse med besøg og møder på Christiansborg med ministre og andre folketingsmedlemmer, samt i forbindelse med at politikere inviteres på besøg i EPN.

I EPN har vi en fælles interesse i ønsket om at skabe de bedste betingelser for en fortsat positiv udvikling af vores erhvervsliv, og vi mener, at det er ønskeligt løbende at holde såvel lands- som lokalpolitikere ajour med de behov og tanker, der gøres herom i erhvervskredse, og at høre dette direkte fra vores medlemmer.

EPN blev oprindeligt startet i Aarhus i 2014, og vi har på Midt- og Sydsjælland i 2020 taget del i dette netværk, hvor borgerlige erhvervsfolk har ønsket at samle sig om samme overordnede formål.

Ud over fire kvartalsmøder, arrangerer vi en årlig tur til Borgen, hvor vi møder centrale politiske personer og drøfter emner af interesse for Midt- og Sydsjælland.

Hvorfor EPN
Midt- og Sydsjælland?

I EPN Midt- og Sydsjælland tager vi emner op, der er af interesse for Sjællands erhvervsliv og dermed udviklingen i hele Regionen.

Bliv medlem

Vær med til at styrke erhvervsklima og konkurrence-evnen som medlem af EPN Midt- og Sydsjælland.

BLIV MEDLEM

Program

No event found!

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker at blive medlem, så hører vi gerne fra dig.
Udfyld nedenstående formular, og vi vender tilbage til dig.

  Vi støttes af:

  Handelsbanken