Energi til hvad? Grøn omstilling til fremtiden

Kære EPN Medlemmer

8. november 2021 kl. 19.30 – 21.00
Deloitte, Dokken 8, 6700 Esbjerg

Erhvervspolitisk Netværk Esbjerg inviterer til politisk oplæg og erhvervsdebat:

Power to X (PtX) nævnes igen og igen i den aktuelle politiske debat, ikke mindst i Esbjerg. Endnu en gang har byen mulighed for at omstille sig til et nyt økonomisk eventyr, hvis politikerne og erhvervslivet kan blive enig om en fælles retning. Det kræver imidlertid både viden om den nye teknologi og visioner for fremtiden, hvis Esbjerg endnu en gang skal være helt i front. Erhvervspolitisk Netværk Esbjerg inviterer til en energirig aften, hvor medlem af Europaparlamentet for Det Konservative Folkeparti Pernille Weiss og Project Director David Dupont-Mouritzen fra Copenhagen Infrastructure Partners HØST-projekt vil svare på, hvad grøn omstilling og PtX er for nogle størrelser. De to vil også diskutere, hvordan vi skal anvende den nye teknologi og tankegang i den grønne omstilling til bæredygtig energi – både lokalt, nationalt og globalt.

Arrangementet afholdes hos Deloitte, Dokken 8, 6700 Esbjerg mandag den 8. november klokken 19.30 til 21.00. EPN Esbjerg byder på et glas vin. Der er gratis adgang til arrangementet, men bindende tilmelding til senest mandag den 1. november er nødvendig.

EPN Esbjerg er en selvstændig forening med tilknytning til Det Konservative Folkeparti i Esbjerg. Overskuddet fra foreningens virke tilfalder vælgerforeningen. Alle med borgerlige interesser uanset politisk tilhørsforhold er velkomne i foreningen.

Et års medlemskab af EPN Esbjerg koster 8.500 kr. ekskl. moms og giver adgang for to personer til arrangementerne. Personer eller virksomheder kan købe op til to medlemskaber af EPN Esbjerg. Vær opmærksom på, at udgifter til medlemskab som udgangspunkt ikke er fradragsberettigede.

Dato

08 nov 2021
Udløbet!

Måned

September
Distrikter
Go to Top