20/6. “Rigets tilstand” – politisk og økonomisk

Det bliver et par spændende timer i super kompetent selskab med Mette Østergaard, Chefredaktør på Berlingske og Michael Svarer, Professor i Økonomi ved Aarhus Universitet.

De giver deres aktuelle bud på “Rigets Tilstand” ud fra hver deres synsvinkel, og så har vi spørgsmål og debat på tværs efterfølgende.

Program
Kl. 16.00 Ankomst, drink og netværk
Kl. 16.15 Oplæg og debat mellem deltagerne
Kl. 17.00 Pause
Kl. 17.15 Debat med de fremmødte
Kl. 18.00 Tak for i dag

Oplægsholdere

Mette Østergaard og Michael Svarer, arrangement i EPN

Mette Østergaard har siden 2018 været chefredaktør for Berlingske og er desuden vært på podcasten Østergaards salon, lige som hun er en ofte benyttet analytiker og debattør. Tidligere har hun været chefredaktør for TV 2 News og politisk redaktør på Politiken. Som politisk journalist og redaktør dækkede hun dansk politik gennem et årti. Mette begyndte sin journalistiske karriere som praktikant på Jyllands-Postens JP Aarhus.

Michael Svarer er professor i nationaløkonomi ved Aarhus Universitet. Fra 2012 var han økonomisk vismand og fra 2016 overvismand frem til februar 2020. Michael Svarer er Senior Fellow hos Kraka og er derudover aktiv samfundsdebattør og bestyrelsesmedlem i en række organisationer og fonde, bl.a. Lind Foundation, Aarhus Universitets Forskningsfond og landsbyggefonden.

Tilmelding
Information om tilmelding kommer senere.

Dato

20 jun 2023
Udløbet!
Distrikter
Go to Top